Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін призначив нового голову «Укрзалізниці»


Уряд призначив головою правління АТ «Укрзалізниця» (УЗ) Олександра Перцовського
Уряд призначив головою правління АТ «Укрзалізниця» (УЗ) Олександра Перцовського

Уряд призначив головою правління АТ «Укрзалізниця» (УЗ) Олександра Перцовського, звільнивши з посад трьох членів правління держкомпанії, йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

«Кабінет Міністрів України за поданням наглядової ради АТ «Укрзалізниця» призначив Олександра Перцовського головою правління компанії строком на три роки», – зазначили в УЗ.

Відомо, що Євген Лященко, який обіймав посаду голови правління УЗ, до завершення контракту з УЗ продовжить працювати на посаді члена правління. Контракт із Лященком було укладено в березні 2023 року, він закінчується в березні 2025 року.

Також із посад членів правління УЗ звільнено Володимира Крота, Ореста Логунова та Антона Мішина.

Перцовський був членом правління УЗ і до останнього часу керував пасажирським напрямком на посаді директора філії «Пасажирська компанія».

Перцовський прийшов в УЗ у жовтні 2020 року і його призначили в.о. члена правління компанії, а за рік затвердили в цьому статусі. До цього, у 2016-2020 рр., був першим заступником гендиректора АТ «Укрпошта», а з 2010 до 2016 рр., працював на керівних посадах у Deutsche Post DHL Group у США та Сінгапурі.

Раніше, 7 жовтня, Євген Лященко заявив про відставку з посади голови правління «Укрзалізниці».

Форум

XS
SM
MD
LG