Доступність посилання

ТОП новини

В «Укрзалізниці» повідомили про скасовані рейси через повені в Чехії й Польщі


Жителі і влада продовжують боротися з повенями, спричиненими сильними дощами, по всій Центральній Європі
Жителі і влада продовжують боротися з повенями, спричиненими сильними дощами, по всій Центральній Європі

Через повені у Польщі й Чехії залізничні оператори обох країн тимчасово скасували низку рейсів, повідомила «Укрзалізниця» 15 вересня.

«Поїзди з Праги до Чопа і зворотно їхатимуть в обʼїзд із невеликою затримкою, але ці рейси не скасовуються. Український стиковочний поїзд 59/60 до Києва чекатиме на пасажирів з Праги. Це стосується рейсів із прибуттям як сьогодні, так і – попередньо – завтра. Поїзди з Праги на Перемишль і зворотно поки що лишаються скасованими через затоплення інфраструктури», – йдеться в повідомленні.

Крім того, як заявили в УЗ, не курсує на затопленій прикордонній ділянці важливий пересадковий поїзд 105/106 Грац – Відень – Перемишль.

Жителі і влада продовжують боротися з повенями, спричиненими сильними дощами, по всій Центральній Європі. Офіційні особи в Румунії заявили, що щонайменше чотири людини там загинули і ще двоє вважаються зниклими безвісти, у той час як у Польщі через паводки загинула одна людина, а в Чехії четверо осіб вважають зниклими безвісти.

В Австрії десятки муніципалітетів оголосили зонами стихійного лиха.

Синоптики прогнозують подальші дощі в Австрії, Чехії, на півдні Німеччини, в Угорщині, Польщі й Словаччині.

Синоптики повідомили, що до 15 вересня в деяких районах може випасти більше ніж третина середньорічної норми опадів, а сильний вітер ще більше ускладнить ситуацію.

Форум

XS
SM
MD
LG