Доступність посилання

ТОП новини

Армія РФ втрачає позиції на Бахмутському напрямку – Сирський


Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський
Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський

Сили оборони України на Бахмутському напрямку продовжують просуватися на флангах, змушуючи армію РФ втрачати раніше зайняті позиції, повідомив у Telegram командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський.

«Бахмутський напрямок. Сили оборони продовжують рух вперед на флангах, ворог втрачає позиції під Бахмутом. Працює 3 ОШБр», – написав Сирський.

Напередодні у відеозверненні президент Володимир Зеленський також сказав, що українські військові просунулися вперед на Бахмутському напрямку. Крім 3-ї окремої штурмової бригади, він також відзначив зусилля 57-ї окремої мотопіхотної бригади.

У ранковому зведенні Генштаб ЗСУ повідомляв, що на Бахмутському напрямку армія РФ упродовж минулої доби вела наступальні дії у напрямку Кліщіївки – безуспішно.

Українські військові продовжують оборонну операцію, переходячи на деяких напрямках до наступальних дій, а епіцентром бойових дій залишається Бахмутський напрямок, повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр 5 червня. Вона пояснила, що російська сторона активно поширює інформацію про початок українського контрнаступу, щоб відвернути увагу від подій біля Бахмута.

XS
SM
MD
LG