Доступність посилання

ТОП новини

Синєгубов: російська армія вдарила по підприємству на Харківщині, є загиблий


Обстріли також спричинили загоряння та пошкодження в інших районах, повідомив голова області Олег Синєгубов
Обстріли також спричинили загоряння та пошкодження в інших районах, повідомив голова області Олег Синєгубов

Російські війська вдарили по Ізюмському району, заявив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Внаслідок ракетного удару по цивільному підприємству Ізюмському району загинув чоловік. Ще дві людини отримали поранення», – повідомив він у своєму Телеграмі.

У селі Першотравневе Красноградського району обстріл пошкодив об’єкт інфраструктури.

Крім того, повідомив голова області, зафіксоване влучання в Немишлянському району Харкова, також влучання ракети Х-22 в селі Олексіївка Лозівського району, спричинило горіння трави. Обласна влада не отримувала повідомлення про постраждалих.

Читайте також: Влада: внаслідок обстрілів Одещини постраждало четверо людей, серед них – дитина

Вранці 26 серпня російські військові здійснили масштабну атаку на Україну за допомогою ударних дронів і крилатих ракет. На тлі цього масованого обстрілу Польща підняла в повітря свою авіацію та авіацію союзників.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG