Доступність посилання

ТОП новини

Сумська ОВА: російські війська атакували об’єкти енергетики в Конотопському районі


Як повідомляють Повітряні сили, триває атака російських безпілотників на регіони України (ілюстраційне фото)
Як повідомляють Повітряні сили, триває атака російських безпілотників на регіони України (ілюстраційне фото)

Російські війська атакували критичну інфраструктуру в Сумській області вранці 28 жовтня, повідомила обласна військова адміністрація.

«Ворог завдав авіаційного удару по енергетичних об’єктах критичної інфраструктури Конотопського району, застосувавши БпЛА типу «Шахед», – йдеться в повідомленні.

На місці працюють відповідні служби, тривають відновлювальні роботи. За даними ОВА, над областю підрозділи протиповітряної оборони Сухопутних військ та Повітряних сил знищили шість російських дронів.

Читайте також: ОВА: через падіння уламків БПЛА на Черкащині виникла пожежа на інфраструктурному обʼєкті

Як повідомляють Повітряні сили, триває атака російських безпілотників на регіони України. Наразі фіксується їхній рух на Чернігівщині, Хмельниччині та Житомирщині.

Напередодні ОВА повідомила, що російські війська атакували критичну інфраструктуру Роменського району, постраждала людина.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG