Доступність посилання

ТОП новини

Російська авіація збільшила свою активність біля прикордоння Сумської області – Генштаб ЗСУ



За даними штабу, противник вже скинув близько 30 керованих авіабомб
За даними штабу, противник вже скинув близько 30 керованих авіабомб

Російська авіація збільшила свою активність біля прикордонних районів Сумської області, повідомляє у зведенні станом на 16:00 Генеральний штаб ЗСУ.

За даними штабу, противник вже скинув близько 30 керованих авіабомб, завдаючи ударів, зокрема, по районах Біловодів, Кияниці, Журавки та низці інших населених пунктів. Також від обстрілів з території РФ продовжують потерпати прикордонні населені пункти на півночі України – Бачівськ, Товстодубове, Кучерівка, Нова Гута, Ромашкове і Покровка.

На тлі повідомлень про події у Курській області РФ дещо зменшилась кількість боїв на фронті. Станом на 16:00 їх було 54.

Генштаб ЗСУ звітує про російські атаки на десяти напрямках, найбільше, як і раніше, на Покровському напрямку, де Сили оборони стримують натиск та відбили вісім атак, ще дев’ять боєзіткнень досі тривають.
З початку доби сили РФ штурмували у районах населених пунктів Пантелеймонівка, Воздвиженка, Новоолександрівка, Гродівка, Желанне, Новожеланне та Яснобродівка.

Читайте також: Українські військові збили над Сумщиною російський гелікоптер – ОВА

6 серпня російська місцева влада заявила про спробу прориву кордону в Суджанському і Кореневському районах Курської області РФ. Міноборони РФ звинуватило українських військових в атаці російських позицій у Курській області РФ. Українська сторона на ці заяви не реагувала.

Російська сторона повідомляє, що бої біля кордону тривають.

Форум

XS
SM
MD
LG