Доступність посилання

ТОП новини

У Воронезькій області Росії дрони атакували два спиртзаводи – медіа


Пожежа на нафтобазі у Воронежі, Росія, червень 2023 року. Фото ілюстративне
Пожежа на нафтобазі у Воронежі, Росія, червень 2023 року. Фото ілюстративне

У ніч на 28 жовтня безпілотники атакували два спиртові заводи у Аннинському і Новохоперському районах Воронезької області РФ.

Місцевий губернатор Олександр Гусєв написав у своєму телеграмі, що в Аннинському районі поранено двох працівників підприємства. Пожежу ліквідували, пошкоджено кілька будівель і споруд різного призначення, а також техніку.

«На другому підприємстві в Новохоперському районі ушкоджень під час падіння БПЛА зазнав дах однієї господарської споруди та ємність. Загоряння не сталося», – зазначив він.

Губернатор не уточнив тип підприємств, що були атаковані БПЛА. Однак місцеві телеграм-канали писали про атаку спиртових заводів.

Міноборони Росії повідомило, що вночі засоби ППО «перехопили та знищили 21 український безпілотник»: 13 – над територією Бєлгородської області, шість – над Брянською областю та по одному над територією Воронезької і Курської областей.

22 жовтня дрони атакували три російські спиртові заводи в Тульській і Тамбовській областях Росії.

У Центрі протидії дезінформації при Міністерстві оборони України зазначили, що спиртзаводи в Росії зараз виготовляють не лише спирт, а й виробляють пальне для військових потреб, а також вибухових речовин.

Форум

XS
SM
MD
LG