Доступність посилання

ТОП новини

РФ атакувала Україну «Шахедами»: на підступах до столиці сили ППО збили близько десяти дронів – влада


За даними влади – в Києві без жертв та руйнувань
За даними влади – в Києві без жертв та руйнувань

Від вчорашнього вечора, всю ніч та ранок більшість регіонів України перебували під загрозою ударних БПЛА. У бік Києва війська РФ запустили до десяти «Шахедів», повідомила міська військова адміністрація 21 серпня.

«Силами і засобами ППО усі ударні БПЛА окупанта були знищені ще на підступах до Києва. За поточними даними – в місті без жертв та руйнувань», – йдеться у дописі.

Вранці у більшості областей України, а також у Києві була оголошена повітряна тривога. Повітряні сили Збройних сил України попередили про рух безпілотників у низці регіонів. На Київщині влада повідомляла про роботу сил протиповітряної оборони.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG