Доступність посилання

ТОП новини

Садовий: у Львові помер поранений внаслідок атаки Росії 4 вересня


4 вересня Росія здійснила комбіновану атаку по Львову ракетами і дронами «Шахед». Внаслідок цього тоді загинули семеро людей
4 вересня Росія здійснила комбіновану атаку по Львову ракетами і дронами «Шахед». Внаслідок цього тоді загинули семеро людей

У лікарні помер ще один поранений внаслідок російської атаки на Львів на початку вересня, повідомив міський голова Андрій Садовий 2 жовтня.

За його словами, 69-річний Богдан Кріль став восьмим загиблим внаслідок атаки 4 вересня.

«Пан Богдан отримав важкі поранення під час атаки. 29 днів він перебував у критичному стані в реанімації, але життя, на жаль, врятувати не вдалося», – повідомив Садовий.

Він висловив співчуття рідним загиблого.

Читайте також: У США згадують українку Дарію Базилевич, яку вбила Росія

Богдан Кріль був доцентом автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Інституту енергетики та систем керування при національному університеті «Львівська політехніка».

Близько п’ятої години ранку 4 вересня Росія здійснила комбіновану атаку по Львову ракетами і дронами «Шахед». Внаслідок цього тоді загинули семеро людей, у тому числі семирічна дитина.

64 мешканці потребували медичної допомоги, з них восьмеро дітей.

20 будинків у Львові внаслідок російського обстрілу – у критичному стані, місто оголосило акцію «Візьми опіку над будинком», закликавши меценатів профінансувати відновлення зруйнованих будівель в історичній частині Львова.

Форум

XS
SM
MD
LG