Доступність посилання

ТОП новини

У ГУР кажуть про знищення російського корабля у Чорному морі


У Чорноморській акваторії цієї ночі знищений ще один російський корабель, кажуть у ГУР
У Чорноморській акваторії цієї ночі знищений ще один російський корабель, кажуть у ГУР

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов повідомив, що у Чорноморській акваторії цієї ночі знищений ще один російський корабель. Про це він сказав у ефірі телемарафону 6 червня.

«Деталі будуть трошки згодом. Робота спецпідрозділів ГУР МО, морський удар, все влучно, ще мінус один ворожий корабель», – сказав Юсов

Він уточнив, що судно вдалося знищити на узбережжі тимчасово окупованого Криму.

У квітні у ВМС України повідомили, що від початку повномасштабної війни Чорноморський флот Росії втратив близько третини своїх кораблів через ураження російських суден під час українських ударів.

21 травня в Генштабі ЗСУ підтвердили, що під час удару 19 травня в окупованому Криму був уражений малий ракетний корабель РФ «Циклон». Перед тим Військово-морські сили Збройних сил України повідомляли про знищення російського морського тральщика «Ковровець» під час згаданого удару 19 травня.

Речник Військово-морських сил і голова Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук в ефірі Радіо Свобода заявив, що ураження «Циклона» означатиме, що в Криму немає жодного судна-носія крилатих ракет.

Форум

XS
SM
MD
LG