Доступність посилання

ТОП новини

За тиждень Росія застосувала по Україні понад 800 КАБів, майже 300 «Шахедів» і понад 60 ракет – Зеленський


За тиждень Росія застосувала по Україні понад 800 КАБів, майже 300 «Шахедів» і понад 60 ракет, повідомив президент Володимир Зеленський
За тиждень Росія застосувала по Україні понад 800 КАБів, майже 300 «Шахедів» і понад 60 ракет, повідомив президент Володимир Зеленський

За тиждень Росія застосувала по Україні понад 800 КАБів, майже 300 «Шахедів» і понад 60 ракет, повідомив президент Володимир Зеленський.

За його словами, «терор надійно зупиняється тільки в один спосіб – ударами по російських військових аеродромах, по їхніх базах, по логістиці російського терору».

«Щодня ми працюємо заради більш сильних рішень на підтримку нашого захисту – заради відповідних далекобійних рішень. Про це я говорив із партнерами й на засіданні «Рамштайну». Дякую всім країнам, які підтримали нас відповідними пакетами допомоги», – додав президент.

У ніч проти 8 вересня російські війська атакували територію України. У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що Росія запустила по Україні чотири ракети Х-59 і понад 20 «Шахедів».

«Окупанти завдали удару чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59 із Бєлгородської області та 23 ударними БПЛА типу Shahed, райони пусків – Курськ та Чауда», – кажуть українські військові.

За даними Повітряних сил ЗСУ, «напад противника відбивали зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України».

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема, Харківщину. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG