Доступність посилання

ТОП новини

У Росії заявляють про атаку понад 30 БПЛА


За даними Міноборони Росії, за атакою стоїть Київ. Українська сторона поки що не коментувала цю інформацію. Фото архівне
За даними Міноборони Росії, за атакою стоїть Київ. Українська сторона поки що не коментувала цю інформацію. Фото архівне

У Росії заявляють про атаку 36 безпілотних літальних апаратів.

Як стверджує Міноборони РФ, над територією Брянської області «знищено чи придушено» – 18 БПЛА, по 9 дронів над Курською та Бєлгородською областями.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков написав у своєму телеграмі, що під атакою був Грайворонський міський округ. За його словами, нібито є пошкодження двох домоволодінь і одного автомобіля, зруйновано приватний будинок.

Про влучання в об’єкти інфраструктури наразі не повідомляється.

Однак частина будинків Бєлгорода та Бєлгородської області залишилися без електрики, місцеві енергетики заявили, що перебої відбулися «у зв’язку з технологічним порушенням, спричиненим зовнішнім впливом на енергооб’єкт».

В інших російських областях про наслідки атаки не повідомляють, лише заявляють нібито про збиття БПЛА.

За даними Міноборони Росії, за атакою стоїть Київ. Українська сторона поки що не коментувала цю інформацію.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в російські регіони регулярно прилітають бойові дрони, внаслідок чого є руйнування і жертви. Міноборони Росії стверджує, що атаки ведуться з українського боку. Здебільшого Київ ці повідомлення не коментує.

Форум

XS
SM
MD
LG