Доступність посилання

ТОП новини

Удар по складу боєприпасів у Воронезькій області РФ: з’явилося супутникове фото наслідків


На фото видно пожежу на складі боєприпасів – щонайменше два осередки вогню. Фото ілюстративне
На фото видно пожежу на складі боєприпасів – щонайменше два осередки вогню. Фото ілюстративне

Російська служба Радіо Свобода опублікувала зроблений 25 червня супутниковий знімок, на який потрапила пожежа на складі боєприпасів в Ольховатці Воронезької області РФ.

На фото видно пожежу на складі боєприпасів – щонайменше два осередки вогню, що відповідає словам місцевих жителів про два дрони, які атакували склад у ніч на 25 червня.

На відео, знятому місцевими жителями, чітко чути звуки вторинної детонації. Як випливає з даних сервісу Wikimapia, склад був обладнаний на території колишньої ферми.

Раніше українська розвідка заявила про ураження польового складу боєприпасів російської армії у Ольховатському районі Воронезької області РФ у ніч на 25 червня. За даними ГУР, йдеться про майданчиках зі снарядами загальною площею 500 квадратних метрів, там виникла пожежа із детонацією.

Губернатор Воронезької області РФ Олександр Гусєв повідомив про два збиті дрони. Згодом він повідомив, що в Ольховатському районі відбулася детонація вибухонебезпечних об'єктів.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в російські регіони регулярно прилітають бойові дрони, внаслідок чого є руйнування і жертви. Міноборони Росії стверджує, що атаки ведуться з українського боку. Здебільшого Київ ці повідомлення переважно не коментує.

Форум

XS
SM
MD
LG