Доступність посилання

ТОП новини

У застосунку «Резерв+» запустили сервіс рекрутингу до ЗСУ – Міноборони


Ukraine -- The General Staff of the Armed Forces of Ukraine army, the report, the army documents, Kyiv, 28Sep2016
Ukraine -- The General Staff of the Armed Forces of Ukraine army, the report, the army documents, Kyiv, 28Sep2016

Міністерство оборони України запустило сервісу рекрутингу в застосунку «Резерв+», повідомило оборонне відомство 18 жовтня.

«Тепер у застосунку зʼявляються актуальні вакансії у військових частинах, що дає змогу користувачам швидше знаходити місце своєї майбутньої служби», – йдеться у дописі.

Раніше у Міноборони анонсували, що у жовтні у астосунку «Резерв+» почне працювати сервіс рекрутингу – в доступі будуть актуальні вакансії у військових частинах. Як зауважили в Міноборони, будуть доступні як бойові, так і небойові позиції.

Також нещодавно на порталі цифрових послуг «Дія» зʼявилася можливість долучитися до підрозділів БПЛА без відвідування Територіального центру комплектування.

18 травня набрав чинності закон про мобілізацію. Серед іншого, він передбачає, що всі військовозобов’язані, призовники і резервісти віком від 18 до 60 років мають оновити свої дані. Оновити дані можна у мобільному застосунку «Резерв+». Понад три мільйони українців змогли оновити дані і згенерувати військовий електронний документ.

Форум

XS
SM
MD
LG