Доступність посилання

ТОП новини

У збірній України розповіли, чи залишиться Ребров головним тренером після вильоту з Євро-2024 


Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров
Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров

Підстав звільняти головного тренера збірної України з футболу Сергія Реброва немає, вважає речник команди Олександр Гливинський. Про це він сказав 27 червня в етері Радіо Свобода (програма Свобода Live).

«У нас не вийшло перемогти румунів, але ми перемогли словаків і ми грали краще за бельгійців, але не змогли забити. Шанувальники футболу, впевнений, бачать і розуміють, що якість футболу у збірної на високому рівні. Тому немає жодних підстав звільняти Сергія Реброва. Він працюватиме з командою далі. У нього є ще тривалий контракт – аж до чемпіонату світу 2026 року. Змінювати людину на цій посаді кожного року, тому що ми не пройшли далі – це неправильно», – сказав Гливинський.

Збірна України не змогла вийти до 1/8 фіналу чемпіонату Європи, який триває на полях Німеччини. Вирішальною стала розгромна поразка від румунів у першому турі (0:3). Саме через найгіршу в групі Е різницю забитих і пропущених м’ячів «синьо-жовті» вилетіли з турніру, хоча набрали однакову кількість очок із усіма іншими збірними цього квартету.

Сергій Ребров офіційно очолив збірну України з футболу у червні 2023 року.

Форум

XS
SM
MD
LG