Доступність посилання

ТОП новини

Повітряні сили повідомляють про 27 збитих дронів із 35


Російський ракетний удар, ілюстративне фото
Російський ракетний удар, ілюстративне фото

Повітряні сили ЗСУ зранку 3 вересня повідомили, що вночі сили РФ завдали ударів трьома балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23 із окупованого Криму, керованою авіаційною ракетою Х-59/69 із російської Курської області та 35 ударними БпЛА типу Shahed-131/136.

«До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України. У результаті протиповітряного бою збито 27 ударних БпЛА Shahed-131/136, шість – локаційно втрачені, інформація про руйнування чи потерпілих не надходила. Ще два ворожі безпілотники полетіли в напрямку Бєлгородської області та окупованої Донеччини. Протиповітряна оборона працювала у Київській, Одеській, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях», – інформують у Повітряних силах.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG