Доступність посилання

ТОП новини

Сили РФ атакували Нікополь артилерією: загинула людина, ще шестеро постраждали – влада


Наслідки російських обстрілів Нікополя на Дніпропетровщині. Фото архівне
Наслідки російських обстрілів Нікополя на Дніпропетровщині. Фото архівне

Російські військові 26 серпня обстріляли з артилерії місто Нікополь на Дніпропетровщині. Унаслідок удару загинув 47-річний чоловік, йдеться у повідомленні голови обласної військової адміністрації (ОВА) Сергія Лисака.

«Попередньо, шестеро постраждалих. Серед них – 14-річна дівчина. Всі госпіталізовані. Одна людина «важка», решта – в стані середньої тяжкості», ­– вказано у дописі.

Раніше Лисак повідомив, що російські війська масовано атакували Дніпропетровську область – вибухи лунали в Дніпровському та Криворізькому районах. Унаслідок атаки загинув 69-річний чоловік.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG