Доступність посилання

ТОП новини

ОВА: війська РФ ударили по селу на Херсонщині з танка, загинув чоловік


Знищений російський танк на території аеропорту у Чорнобаївці, поблизу Херсона, Україна, 16 листопада 2022 року. Фото ілюстративне
Знищений російський танк на території аеропорту у Чорнобаївці, поблизу Херсона, Україна, 16 листопада 2022 року. Фото ілюстративне

Ввечері 25 вересня російські війська вдарили по селу Михайлівка на Херсонщині з танка. Унаслідок обстрілу загинув місцевий житель, повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«Зруйновані кілька житлових будинків. На жаль, смертельні поранення отримав 72-річний чоловік», – йдеться у дописі.

Раніше місцева влада повідомляла, що через російські атаки Херсона у середу постраждали троє людей. Також голова ОВА Олександр Прокудін повідомив, що унаслідок російських обстрілів Херсона 25 вересня загинула жінка.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БпЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG