Доступність посилання

ТОП новини

Кількість загиблих через удар РФ по Кривому Рогу 21 вересня зросла до чотирьох – ОВА


Наслідки нічного удару сил РФ по Кривому Рогу, 21 вересня 2024 року
Наслідки нічного удару сил РФ по Кривому Рогу, 21 вересня 2024 року

Чоловік, який постраждав внаслідок російського обстрілу Кривого Рогу 21 вересня, помер у лікарні, повідомив вранці 25 вересня голова Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак.

«У лікарні помер 50-річний чоловік, поранений під час ворожої ракетної атаки на Кривий Ріг. Медики зробили все, що могли. Втім, на жаль, врятувати пацієнта не вдалося», – написав він у телеграмі.

Раніше влада повідомляла, що в ніч на 21 вересня сили РФ атакували приватний житловий сектор міста Кривий Ріг, внаслідок атаки загинули три людини, серед них дві жінки і 12-річний хлопчик, ще троє людей зазнали поранень.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БпЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG