Доступність посилання

ТОП новини

Сили РФ зранку атакували Київщину: двоє поранених, є пошкодження – ОВА


Наслідки обстрілів Сум силами РФ, фото ілюстративне
Наслідки обстрілів Сум силами РФ, фото ілюстративне

Зранку в неділю, 23 червня, сили РФ атакували Київську область ракетами, йдеться в повідомленні обласної військової адміністрації (ОВА).

«Станом на 8:00 до медиків звернулося дві людини. Поранення незначні. Медична допомога надана на місці. Госпіталізації потерпілі не потребують», – кажуть у відомстві.

Крім того, відомо, що внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів пошкоджено 6 багатоповерхівок та понад 20 приватних будинків, у приміщеннях вибиті вікна, балкони, посічені фасади та покрівлі.

«Також пошкоджені будівлі АЗС, аптеки, підприємства, адміністративна будівля та 3 автомобілі. Оперативні служби на місцях продовжують фіксацію та ліквідацію наслідків ракетної атаки. Вся необхідна допомога населенню буде надана. Над цим вже працюємо разом з представниками місцевої громади», йдеться в повідомленні місцевої влади.

За даними ОВА, пошкоджені вікна в будинках замінить міжнародний фонд GEM.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG