Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: до ліквідації пожежі на Київщині залучили робота і потяг


Рятувальники борються з пожежею на Одещині, фото ілюстративне
Рятувальники борються з пожежею на Одещині, фото ілюстративне

На Київщині триває ліквідація пожежі, що виникла внаслідок російських обстрілів, йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«На місці події працюють пожежно-рятувальні підрозділи Київської області, міста Києва, залучені робот для гасіння пожежі, пожежний потяг», – кажуть у відомстві.

У ніч проти 7 червня внаслідок російської атаки сталася пожежа на одному з промислових обʼєктів Київщини.

Увечері 6 червня Повітряні сили Збройних сил України повідомили про рух запущених Росією безпілотників у кількох областях і про виліт у РФ чотирьох Ту-95, з яких російські військові запускають ракети по Україні.

Крім того, військові попередили про ракетну небезпеку для Харківської, Донецької і Дніпропетровської областей.

Близько 01:20 Повітряні сили повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння із північного сходу і про декілька нових груп ударних безпілотників в акваторії Чорного моря у напрямку Одеси.

Ввечері 6 червня Сили оборони півдня повідомили, що Росія вивела в Чорне море три надводних ракетоносії, споряджені 24 ракетами типу «Калібр».

Українські військові попередили, що рівень небезпеки є дуже високим, і закликали уважно ставитися до сигналів повітряної тривоги.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема Дніпропетровщину. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG