Доступність посилання

ТОП новини

У Києві та низці областей оголосили повітряну тривогу – загроза БПЛА та балістики


У соцмережах пишуть про звук вибуху на Черкащині. 
У соцмережах пишуть про звук вибуху на Черкащині. 

У Києві та низці областей оголосили повітряну тривогу.

Як повідомляють Повітряні сили ЗСУ, це повʼязано з загрозою застосування балістики з півночі, також повідомлялося про рух БПЛА.

Про небезпеку попередили жителів Київської, Черкаської, Миколаївської, Кіровоградської, Херсонської, Сумської, Чернігівської, Полтавської, Харківської, Луганської областей.

Українські військові також повідомляли про рух ударних БпЛА з Херсонщини на Миколаївщину (курс – північно-західний) та рух БпЛА на Миргород з північного сходу.

У соцмережах пишуть про звук вибуху на Черкащині.

Читайте також: КМВА: від початку вторгнення РФ у Києві пролунало понад 1200 тривог

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG