Доступність посилання

ТОП новини

«Усі цілі були знищені», через уламки виникла пожежа – КМВА про ракетний удар РФ по Києву


За даними КМВА, попередньо відомо, що внаслідок падіння уламків в Голосіївському районі виникла пожежа в нежитловому приміщенні (фото ілюстративне)
За даними КМВА, попередньо відомо, що внаслідок падіння уламків в Голосіївському районі виникла пожежа в нежитловому приміщенні (фото ілюстративне)

Російські війська удосвіта 31 травня завдали ракетного удару по Києву, всі повітряні цілі були знищені силами ППО, повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

«За попередніми даними, противник застосував крилаті ракети. Силами і засобами протиповітряної оборони усі цілі були знищені. Тип і кількість застосованого ворогом озброєння нададуть Повітряні сили», – йдеться в повідомленні.

За даними КМВА, попередньо відомо, що внаслідок падіння уламків в Голосіївському районі виникла пожежа в нежитловому приміщенні. На місці працюють оперативні служби.

«За даними оперативного зведення на цю хвилину – без жертв. Інформація уточнюється», – зазначив Сергій Попко, начальник КМВА.

Повітряну тривогу в ніч на 31 травня в Києві оголошували двічі: близько 3-ї і близько 5-ї години. Після другого оголошення в місті було чути гучний вибух.

Київська обласна військова адміністрація після 3-ї години повідомляла про роботу ППО в області через рух російських безпілотників.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG