Доступність посилання

ТОП новини

Київ: нападника на волонтерку відправили під нічний домашній арешт


Як додає прокуратура, в суді підозрюваний наполягав, що не застосовував силу до дівчини і натомість намагався розборонити її та свого приятеля
Як додає прокуратура, в суді підозрюваний наполягав, що не застосовував силу до дівчини і натомість намагався розборонити її та свого приятеля

Суд у Києві обрав запобіжний захід другому підозрюваному в нападі на дівчину через українську мову, повідомила міська прокуратура 10 червня.

«За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Оболонської окружної прокуратури, 70-річному підозрюваному у хуліганстві обрано запобіжний захід у вигляді нічого домашнього арешту строком на 60 діб. Чоловік має перебувати вдома з 22 години вечора до 6 ранку», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Франції арештували громадянина України і Росії за звинуваченням у тероризмі

Як додає прокуратура, в суді підозрюваний наполягав, що не застосовував силу до дівчини і натомість намагався розборонити її та свого приятеля.

Іншого підозрюваного у справі, 73-річного чоловіка, відправили під цілодобовий домашній арешт на два місяці 7 червня.

2 червня у Києві на Оболоні виник конфлікт між дівчиною, яка займається волонтерською діяльністю, та двома чоловіками, які агресивно поводилися щодо неї через українську мову. Зокрема, один із чоловіків кілька разів вдарив її по нозі та завдав удар долонею в ніс. Інший чоловік плюнув їй в окуляри та спробував відібрати телефон. Обом чоловікам повідомили про підозру в хуліганстві.

Форум

XS
SM
MD
LG