Доступність посилання

ТОП новини

Генштаб ЗСУ повідомив про удар по складу в Курську – місцева влада заявляла про атаку безпілотника


Напередодні Генштаб ЗСУ повідомляв про удар по нафтобазі в Курській області Росії (фото ілюстраційне)
Напередодні Генштаб ЗСУ повідомляв про удар по нафтобазі в Курській області Росії (фото ілюстраційне)

Вночі проти 31 липня виконувач обов’язків губернатора регіону Олексій Смірнов заявив про пожежу внаслідок удару по неназваному об’єкту поблизу Курська, передає російська служба Радіо Свобода.

За його даними, постраждалих внаслідок удару немає. Пожежу невдовзі вдалося локалізувати. Смірнов зазначив, що на території об’єкту з невідомих причин не лунав сигнал тривоги.

Генеральний штаб Збройних сил України повідомив про удар по складу зберігання озброєння і військової техніки біля російського Курська.

«Спостерігалася робота ворожої ППО та вибухи в точках прицілювання. Бойову роботу вели визначені підрозділи зі складу сил та засобів ВМС Збройних Сил України, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони», – пише командування.

Читайте також: ГУР: під час удару по аеродрому «Оленья» в РФ були пошкоджені одразу два бомбардувальники

У штабі додають, що детальна інформація про результати удару уточнюється.

Міністерство оборони Росії вранці 31 липня заявляло про атаку на російські регіони та анексований Крим. Як стверджують у відомстві, сили протиповітряної оборони нібито збили 19 безпілотників та одну ракету.

Зокрема, над Курською областю, як стверджує Міноборони Росії, знищено керовану ракету «Нептун-МД».

Напередодні Генштаб ЗСУ повідомляв про удар по нафтобазі в Курській області Росії. Перед цим обласна влада заявляла про збиття чотирьох українських ракет над територією регіону.

Форум

XS
SM
MD
LG