Доступність посилання

ТОП новини

Ракетний удар по готелю у Кривому Розі: число жертв зросло


На фото наслідки російського ракетного удару по Кривому Рогу, унаслідок якого була частково зруйнована чотириповерхова будівля готелю, 27 серпня 2024 року
На фото наслідки російського ракетного удару по Кривому Рогу, унаслідок якого була частково зруйнована чотириповерхова будівля готелю, 27 серпня 2024 року

Кількість загиблих через ракетний удар по готелю в Кривому Розі зросла, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Раніше було відомо про загибель однієї людини і поранення чотирьох.

«Двоє людей загинули через ракетний удар по готелю в Кривому Розі, що стався вночі. Це жінка та чоловік. П’ятеро постраждали. У лікарні 43-річна жінка – «важка». Госпіталізований і 37-річний чоловік. Він в стані середньої тяжкості. Ще три потерпілі оговтуватися будуть вдома», – написав він у телеграмі.

За його даними, ще двоє людей можуть перебувати під завалами. На місці удару продовжують роботу всі служби.

Крім готелю, у місті пошкоджені також шість магазинів, чотири багатоповерхівки та вісім авто.

Пізно ввечері 26 серпня російські сили завдали ракетного удару по Кривому Рогу, унаслідок якого була частково зруйнована чотириповерхова будівля готелю.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG