Доступність посилання

ТОП новини

У Кривому Розі завершили рятувальну операцію після атаки РФ


UKRAINE -- Consequences of Russian shelling in Kryvyi Rih, October 20, 2024
UKRAINE -- Consequences of Russian shelling in Kryvyi Rih, October 20, 2024

У Кривому Розі працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій завершили рятувальну операцію після атаки РФ у ніч проти 20 жовтня, розповів голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Серед постраждалих три жінки і 14 чоловіків», – розповів він.

За словами голови ОВА, за уточненою інформацією, «побиті 15 багатоповерхівок, магазини, кав’ярня, церква, відділення банку, офісні приміщення».

Наслідки російського обстрілу в Кривому Розі, 20 жовтня 2024 року
Наслідки російського обстрілу в Кривому Розі, 20 жовтня 2024 року

«Пошкоджений і газогін. Потрощені майже три десятки автомобілів», – зазначив Лисак.

Раніше у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) розповіли, що «російські терористи при атаці по Кривому Рогу напередодні ввечері завдали повторного удару під час ліквідації наслідків першого обстрілу».

Ввечері 20 жовтня Повітряні сили ЗСУ повідомили про рух безпілотників у щонайменше шести областях України. Російські військові здійснили удар балістичними ракетами по Кривому Рогу.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG