Доступність посилання

ТОП новини

«Тут нам нічого сказати» – у Кремлі прокоментували чутки про здоровʼя Кадирова


Рамзан Кадиров (л) і Дмитро Пєсков, фотоколаж
Рамзан Кадиров (л) і Дмитро Пєсков, фотоколаж

Кремль не має інформації про стан здоровʼя очільника російського регіону Чечня Рамзана Кадирова. Про це 18 вересня сказав речник президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

«У будь-якому разі адміністрація президента навряд чи може давати довідки про стан здоровʼя, тому тут нам нема чого вам сказати», – сказав Пєсков.

Відповідаючи на уточнювальне питання про те, чи міг Кадиров під час імовірного візиту до Москви зустрічатися з президентом РФ, представник Кремля заявив: «Ні, ніяких зустрічей з Путіним не було».

У середині вересня зʼявилися чутки про погіршення стану здоров'я та навіть смерть Кадирова. Їх поширювали як українські джерела, так і чеченські опозиційні телеграм-канали. 17 вересня у відповідь телеграм-канал очільника Чечні опублікував відео прогулянки Кадирова в парку, але точно визначити актуальність поширених кадрів не можна.

Як звернули увагу засоби інформації, з початку вересня літак Кадирова тричі літав із Грозного до Москви. Головний редактор закритої радіостанції «Ехо Москви» Олексій Венедиктов, який залишається в Москві, без посилання на джерело заявив, що у Кадирова «типова тяжка ниркова недостатність». Він висловив припущення, що очільник Чечні їздить до Москви на гемодіаліз.

XS
SM
MD
LG