Доступність посилання

ТОП новини

Удар по готелю у Краматорську: під завалами знайшли тіло громадянина Великої Британії


Готель, який постраждав унаслідок російського ракетного удару, Краматорськ, Донецька область, Україна, 25 серпня 2024 року
Готель, який постраждав унаслідок російського ракетного удару, Краматорськ, Донецька область, Україна, 25 серпня 2024 року

У Краматорську під завалами готелю знайшли тіло загиблого, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

У Дорнеціькій обласній прокуратурі уточнили, що з-під завалів деблоковано тіло громадянина Великої Британії.

Російські військові в ніч на 25 серпня вдарили по Краматорську. Під удар потрапив готель, в якому, зокрема, були журналісти – громадяни України, США і Британії.

Раніше міська рада повідомила, що у результаті ракетного удару РФ по готелю в Краматорську ракетою «Іскандер-М» відомо про шістьох постраждалих.

У Міністерстві закордонних справ України закликали світ засудити російський удар по готелю в Краматорську, де перебували іноземні журналісти. За словами речника МЗС, «прицільні удари по ЗМІ стали системною тактикою війни Росії».

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG