Доступність посилання

ТОП новини

На Херсонщині троє людей постраждали під час російських ударів – ОВА


Наслідки російських ударів по Херсонщині, архівне фото
Наслідки російських ударів по Херсонщині, архівне фото

Російські війська з артилерії вдарили по Білозерці на Херсонщині, внаслідок чого постраждав 35-річний чоловік, який у момент удару перебував на вулиці, повідомила 13 жовтня обласна військова адміністрація.

«У нього діагностували контузію, вибухову і черепно-мозкову травми. Бригада «екстренки» надала потерпілому допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився», – йдеться в повідомленні.

За даними ОВА, внаслідок чергової атаки у Білозерці були пошкоджені кілька житлових будинків, у 17 квартирах вибиті вікна, зруйнований гараж, знищений автомобіль, що був усередині.

Крім того, в ОВА повідомили, що двоє жителів Берислава Херсонської області, які потрапили під удар російського дрона 12 жовтня, звернулися по медичну допомогу.

«64-річний чоловік і 61-річна жінка дістати мінно-вибухові травми й контузії. Медики надають потерпілим необхідну допомогу», – йдеться в повідомленні.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG