Доступність посилання

ТОП новини

Сили РФ обстріляли з «Граду» село на Херсонщині, троє постраждалих – влада


Наслідки обстрілів Херсонщини силами РФ, фото ілюстративне
Наслідки обстрілів Херсонщини силами РФ, фото ілюстративне

У селі Приозерне Херсонського району через російський обстріл травмувались батько і син, йдеться в повідомленні обласної військової адміністрації.

«На момент удару вони знаходились в автомайстерні. Снаряд від граду залетів всередину, але, на щастя, не розірвався. 42-річний чоловік зазнав мінно-вибухової та черепно-мозкової травми, контузії, а також поранення тулуба й ніг. В його 19-річного сина також діагностували мінно-вибухову травму та уламкові поранення рук», – кажуть в ОВА.

Зазначається, що потерпілі самостійно звернулись до медзакладу по допомогу. Подальше лікування вони проходитимуть амбулаторно.

Пізніше в ОВА повідомили про ще одного постраждалого.

«Стало відомо про ще одного постраждалого через ворожий удар по Приозерному. До лікарні звернувся чоловік, 47 років. У нього – мінно-вибухова травма, струс головного мозку, а також перелом та уламкове поранення ноги», – зазначили в ОВА.

Російські війська щодня обстрілюють деокуповану частину Херсонщини, зокрема обласний центр. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG