Доступність посилання

ТОП новини

Дніпро: кількість поранених через удар РФ зросла до 53 – Лисак


Останнім часом РФ посилила свої атаки на Дніпро
Останнім часом РФ посилила свої атаки на Дніпро

У Дніпрі зросла кількість поранених внаслідок російського удару, заявив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«У Дніпрі, за уточненою інформацією, вже 53 постраждалих. Четверо з них – у важкому стані», – написав він у своєму телеграмі.

Лисак також зазначив, що протягом дня російські війська продовжували атакувати Нікопольський район дронами-камікадзе та артилерією.

«Пошкоджено інфраструктуру. Руйнувань зазнали 4 приватні будинки, 5 господарських споруд, гуртожиток, вантажівка та газогін. Люди цілі», – додав голова області.

Читайте також: Влада Полтавщини повідомляє про загиблого внаслідок російської атаки

Внаслідок російського удару по Дніпру 3 липня загинули п’ятеро людей. За даними мера міста Бориса Філатова, у дитячій лікарні у відділення реанімації прилетів уламок, але обійшлося без постраждалих. Також є руйнування в одній з амбулаторій, в іншій лікарні сталося загоряння приміщення архіву.

Повітряні сили ЗСУ раніше сьогодні повідомили, що збили 11 ракет і дронів, запущених Росією по Україні вранці. За даними військових, основним напрямком удару була Дніпропетровщина, не вдалося збити дві ракети «Іскандер-К».

Останнім часом РФ посилила свої атаки на Дніпро. Ввечері 28 червня сили РФ завдали удару по Дніпру, поціливши по багатоповерхівці – зруйновані чотири поверхи. За даними місцевої влади, загинули дві людини, ще 12 поранені. Внаслідок атаки 1 липня у Дніпрі постраждали семеро людей.

Форум

XS
SM
MD
LG