Доступність посилання

ТОП новини

На Херсонщині через атаки російських дронів постраждали четверо людей – ОВА


Відомо про випадки атак російських дронів в Антонівці, Кіндійці та Станіславі
Відомо про випадки атак російських дронів в Антонівці, Кіндійці та Станіславі

На Херсонщині через атаки російських дронів постраждали четверо людей, повідомляє у телеграмі обласна військова адміністрація.

В Антонівці постраждали двоє місцевих жительок, які перебували на вулиці.

«Внаслідок скидання вибухівки 63-річна жінка дістала вибухову травму, струс головного мозку, забій потилиці та уламкове поранення стегна. У 62-річної потерпілої – вибухова травма та поранення ноги», – йдеться у повідомленні.

За даними ОВА, у Кіндійці близько 12:20 сили РФ скинули вибухівку на подвірʼя будинку, внаслідок чого 51-річний чоловік дістав вибухову травму та уламкове поранення обличчя.

У Станіславі внаслідок скидання вибухівки з БпЛА на автомобіль 47-річний чоловік дістав вибухову травму та контузію, повідомляє місцева влада.

Військові РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG