Доступність посилання

ТОП новини

У Херсоні війська РФ влучили в об’єкт енергетичної інфраструктури – влада


Частина Херсона була знеструмлена до 5:00 ранку,
Частина Херсона була знеструмлена до 5:00 ранку,

Під час нічних обстрілів російські війська поцілили в об’єкт енергетичної інфраструктури у Херсоні. Частина міста була знеструмлена до 5:00 ранку, повідомив голова міської військової адміністрації Роман Мрочко.

«Зранку енергетики задіяли резервні лінії. Наразі електропостачання у місті повністю відновлено, але аварійні роботи тривають. Споживайте електроенергію економно, електроприладами користуйтесь тільки за крайньої потреби, щоб підтримати енергетичну систему міста у робочому стані до повного відновлення пошкодженого обладнання», – написав Мрочко.

Раніше Повітряні сили Збройних сил України повідомили про знищення 11 дронів різних типів за минулу і поточну добу. Зокрема, в зоні відповідальності повітряного командування «Південь» збито два БПЛА Supercam, три «Ланцети» та один Shahed-136/131.

Російські війська щодня обстрілюють деокуповану частину Херсонщини, зокрема обласний центр. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG