Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: у Краматорську завершили пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару


Сьогодні з-під завалів деблоковано тіло громадянина Великої Британії. Він був працівником іноземного медіа
Сьогодні з-під завалів деблоковано тіло громадянина Великої Британії. Він був працівником іноземного медіа

У Краматорську на Донеччині завершили пошуково-рятувальні роботи на місці ракетного удару по готелю, повідомила в неділю ввечері Державна служба із надзвичайних ситуацій.

«В результаті пошуково-рятувальних робіт під завалами частково зруйнованого готелю рятувальникам вдалося виявити тіло загиблого чоловіка. Загалом внаслідок цього обстрілу одна людина загинула, а ще шестеро людей отримали поранення різного ступеня важкості», – розповіли у ДСНС.

Сьогодні з-під завалів деблоковано тіло громадянина Великої Британії. Він був працівником іноземного медіа.

Російські військові в ніч на 25 серпня вдарили по Краматорську. Під удар потрапив готель, в якому, зокрема, були журналісти – громадяни України, США і Британії.

Раніше міська рада повідомила, що у результаті ракетного удару РФ по готелю в Краматорську ракетою «Іскандер-М» відомо про шістьох постраждалих.

У Міністерстві закордонних справ України закликали світ засудити російський удар по готелю в Краматорську, де перебували іноземні журналісти. За словами речника МЗС, «прицільні удари по ЗМІ стали системною тактикою війни Росії».

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG