Доступність посилання

ТОП новини

Рятувальники витягли з-під завалів у Харкові тіло жінки. Число жертв удару РФ зросло до чотирьох


Наслідки російського удару по Харкову 24 вересня 2024 року
Наслідки російського удару по Харкову 24 вересня 2024 року

До чотирьох зросло число загиблих унаслідок російського авіаудару по Харкову, здійсненого вдень 24 вересня, повідомили представники місцевої влади.

«Під завалами будинку в Київському районі, зруйнованому вчора російським агресором, знайдено тіло загиблої жінки. Зараз його дістають рятувальники», – написав міський голова Харкова Ігор Терехов.

24 вересня близько 15:30 російські війська завдали ударів по Київському, Немишлянському, Салтівському та Шевченківському районах Харкова. По одному з багатоквартирних житлових будинків було пряме влучання.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема Харків і Харківщину.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG