Доступність посилання

ТОП новини

Федоров: кількість постраждалих через удар Росії по Запоріжжю зросла до чотирьох


Атака пошкодила 26 приватних та три багатоквартирних будинки у Запоріжжі
Атака пошкодила 26 приватних та три багатоквартирних будинки у Запоріжжі

Стало відомо про ще одного пораненого внаслідок російської атаки на Запоріжжя вночі проти 12 жовтня, повідомив голова обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його даними, російські обстріли завдали збитків у Шевченківському, Олександрівському та Вознесенівському районах міста.

«Кількість постраждалих – 4 людини. Всі від госпіталізації відмовились», – заявив голова області.

Атака пошкодила 26 приватних та три багатоквартирних будинки у Запоріжжі.

Читайте також: В Україні у вересні внаслідок атак РФ загинули щонайменше 208 цивільних – ООН

Раніше голова Запорізької області повідомляв, що внаслідок російської атаки постраждали троє людей: 11-річна дитина та двоє жінок.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

За даними ООН, у вересні в Україні загинуло щонайменше 208 цивільних людей і 1 220 зазнало поранень, «що стало місяцем із найбільшою кількістю жертв серед мирного населення у 2024 році».

Форум

XS
SM
MD
LG