Доступність посилання

ТОП новини

РФ: у Новосибірську побита колишнім «вагнерівцем» жінка не вийшла з коми


У російському Новосибірську померла місцева жителька, яку минулого тижня побив до стану коми колишній найманець угруповання ПВК «Вагнер». Постраждала померла, не приходячи до тями, пише місцеве видання НГС з посиланням на її сина.

Колишній найманець Михайло Т. 1 жовтня побив свою знайому, 45-річну жительку Новосибірська. Побиття він знімав на телефон, після чого надіслав відео синові потерпілої. На кадрах видно, що колишній військовий ображає свою жертву, завдає кількох ударів руками, а в неї на обличчі є сліди крові. За катуванням спостерігає інша знайома військового, але нічого не робить, щоб зупинити його.

Після того, як Михайло закінчив бити постраждалу, він виніс її на вулицю і залишив непритомною на асфальті біля під’їзду. Вона потрапила до лікарні у вкрай тяжкому стані.

Слідчий комітет Новосибірської області повідомив про порушення кримінальної справи про замах на вбивство. Колишнього найманця затримали, зараз він перебуває у СІЗО. За даними сина загиблої, Михайло Т. родом з Іркутської області та відбував термін за вбивство. За його словами, він завербувався до ПВК «Вагнер», вижив у боях в Україні та отримав помилування.

Форум

XS
SM
MD
LG