Доступність посилання

ТОП новини

ДТЕК: троє працівників однієї з ТЕС поранені внаслідок нічного удару РФ


Наслідки обстрілу одного з об'єктів компанії ДТЕК, фото ілюстративне
Наслідки обстрілу одного з об'єктів компанії ДТЕК, фото ілюстративне

Унаслідок нічної повітряної атаки, здійсненої військовими РФ, була уражена одна з українських теплоелектростанцій, повідомила компанія ДТЕК.

«Трьох наших колег поранено. Медики надають усю можливу допомогу. Також серйозно пошкоджено обладнання станції. Енергетики в ці хвилини працюють над ліквідацією наслідків атаки», ؘ– ідеться в повідомленні.

У ДТЕК нагадують, що це вже сьома масована атака на теплоелектростанції компанії за останні три місяці.

З початку повномасштабного вторгнення теплоелектростанції «ДТЕК Енерго» були обстріляні понад 180 разів. За цей період від обстрілів на станціях 53 працівники були поранені, троє енергетиків загинули.

У ніч на 20 червня російські військові застосували по території України дев’ять ракет повітряного та наземного базування, а також 27 ударних БпЛА типу Shahed, повідомили Повітряні сили ЗСУ. Українським військовим удалося збити всі дрони і п’ять із дев’яти ракет, ішлося в повідомленні.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG