Доступність посилання

ТОП новини

У чотирьох громадах Донеччини посилили комендантську годину – влада


Зруйнований житловий будинок у Мирнограді, Донецька область, Україна, серпень 2024 року
Зруйнований житловий будинок у Мирнограді, Донецька область, Україна, серпень 2024 року

У Селидівській, Курахівській, Костянтинівській та Покровській громадах Донецької області посилили комендантську годину, повідомив очільник обласної адміністрації Вадим Філашкін.

Від сьогодні у всіх населених пунктах Селидівської та Курахівської громади обмеження на пересування діятимуть з 15:00 до 11:00, а на всій території Костянтинівської громади – з 17:00 до 9:00, каже місцева влада.

Також від завтра обмеження на пересування діятимуть з 15:00 до 11:00 в Покровській громаді.

«Повний перелік населених пунктів, на які поширюватимуться нові правила: Покровськ, Родинське, Троянда, Лисівка, Гнатівка, Даченське, Зелене, Новопавлівка, Новоукраїнка, Ріг, Сухий Яр, Чунишине, Пушкіне, Жовте», – розповів Філашкін.

Напередодні на Донеччині розширили зону примусової евакуації сімей з дітьми. Відповідне рішення ухвалили у зв’язку з погіршенням безпекової ситуації.

Також в ефірі Радіо Свобода начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк заявив, що, враховуючи терміни просування російської армії, у жителів Покровська є тиждень-два на евакуацію.

Покровський напрямок на Донеччині залишається однією з найбільш гарячих ділянок фронту. Там протягом останнього місяця фіксують найбільшу кількість бойових зіткнень.

Форум

XS
SM
MD
LG