Доступність посилання

ТОП новини

Російські військові знищили МіГ-29 у Дніпрі – Ігнат


Представник Повітряних сил Збройних Сил України Юрій Ігнат підтвердив, що «внаслідок повторного удару противника у п’ятницю було знищено МіГ-29»
Представник Повітряних сил Збройних Сил України Юрій Ігнат підтвердив, що «внаслідок повторного удару противника у п’ятницю було знищено МіГ-29»

У п’ятницю, 16 серпня, російські військові вдарили по Дніпру балістикою. Авіація Повітряних сил втратила винищувач МіГ-29, обійшлося без людських жертв, повідомила пресслужба Повітряного командування «Схід» у коментарі «Українській правді».

У ПвК «Схід» повідомили, що «близько полудня ворог ударив удар по Дніпру трьома ракетами «Іскандер» М та близько 17 години завдав повторного удару балістикою».

Про наслідки у командуванні не повідомили.

Згодом представник Повітряних сил Збройних Сил України Юрій Ігнат підтвердив, що «внаслідок повторного удару противника у п’ятницю було знищено МіГ-29».

«На жаль, сьогодні втратили МіГ-29. На щастя – усі живі здорові. Війна...» – написав Ігнат.

У п’ятницю, 16 серпня, російські війська вдарили по Дніпру балістикою. Вибухи області пролунали близько 12 години дня. У Повітряному командуванні «Схід» повідомили, що «близько полудня ворог ударив удар по Дніпру трьома ракетами «Іскандер» М і близько 17 години завдав повторного удару балістикою».

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG