Доступність посилання

ТОП новини

У Бєлгороді ППО збила кілька цілей поблизу міста, є жертви – губернатор


Укриття в Бєлгородській області, фото ілюстративне
Укриття в Бєлгородській області, фото ілюстративне

Над російським містом Бєлгород та Бєлгородським районом увечері 30 серпня спрацювала система протиповітряної оборони, збито кілька повітряних цілей на підльоті до міста, повідомив у телеграм-каналі губернатор В’ячеслав Гладков.

За його словами, в результаті прямого влучання снаряда в легковий автомобіль померла одна людина, також зазнали поранень семеро цивільних.

Телеграм-канал Mash пише, що загиблих четверо, поранених 12, але офіційного підтвердження ця інформація ще не має.

Гладков стверджує, що, за попередньою інформацією, є прямі влучання в багатоквартирні будинки, кілька комерційних об’єктів та в легковий автомобіль. У Бєлгородському районі в селищі Дубове горять два приватні будинки.

Раніше 30 серпня російські військові здійснили авіаційний удар по Харкову. Кількість загиблих зросла до шести, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Голова Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко також розповів про 55 постраждалих унаслідок обстрілу.

Загалом, за словами місцевої влади, російські війська здійснили п’ять авіаційних обстрілів з Бєлгородської області, використовуючи боєприпас УМПБ Д-30.

Форум

XS
SM
MD
LG