Доступність посилання

ТОП новини

Байден назвав помилкою свої слова про «поцілити Трампа в яблучко»


В інтерв’ю американському телеканалу NBC Байден заявив, що виборці повинні зосередитися на «брехні» і «загрозі для демократії», яку становить Трамп
В інтерв’ю американському телеканалу NBC Байден заявив, що виборці повинні зосередитися на «брехні» і «загрозі для демократії», яку становить Трамп

Президент США Джо Байден заявив, що був неправий, коли нещодавно сказав донорам, що настав «час поцілити Трампа в яблучко», але продовжив критикувати колишнього президента Дональда Трампа.

В інтерв’ю американському телеканалу NBC Байден заявив, що виборці повинні зосередитися на «брехні» і «загрозі для демократії», яку становить Трамп.

«Я мав на увазі зосередитися на ньому, зосередитися на тому, що він робить ... Зосередьтеся на кількості брехні, яку він сказав під час дебатів», – сказав президент США.

Трамп під час дебатів 18 липня, часто використовував агресивну риторику в передвиборчих промовах, називаючи своїх опонентів «паразитами» і «фашистами».

Байден нагадав коментарі Трампа про «криваву баню», яка може настати, якщо він програє вибори 2024 року.

«Як можна говорити про загрозу демократії, яка є реальною, коли президент говорить такі речі, як він говорить? Ви просто нічого не говорите, тому що це може когось підбурити? – сказав Байден. Я не займався такою риторикою. Мій опонент вдається до такої риторики».

15 липня Трамп офіційно став кандидатом у президенти США від республіканців.

Увечері 13 липня у Дональда Трампа стріляли під час передвиборчого мітингу в Батлері, штат Пенсільванія. Куля зачепила праве вухо політика. Нападник убив одного глядача на мітингу, ще двоє – зазнали поранень. Сам стрілець був застрелений поліцією на місці події. У ФБР розслідують інцидент як «замах на вбивство».

Форум

XS
SM
MD
LG