Доступність посилання

ТОП новини

«Будемо вдячні Франції за роботу з партнерами щодо спільного бачення завершення війни» – Зеленський після зустрічі з Барро


Володимир Зеленський також подякував Франції за підтримку «плану перемоги» України
Володимир Зеленський також подякував Франції за підтримку «плану перемоги» України

Президент України Володимир Зеленський зустрівся із міністром закордонних справ Франції Жаном-Ноелем Барро, який перебуває з візитом у Києві.

«Дякую Франції за підтримку Плану перемоги – пунктів, які дійсно можуть наблизити реальну дипломатію та справедливий мир. І будемо вдячні Франції за роботу з іншими нашими партнерами, щоб було спільне бачення того, що тільки чесне завершення війни реально може гарантувати надійний мир», – йдеться у його повідомленні в телеграмі.

Раніше сьогодні Жан-Ноель Барро на пресконференції з очільником МЗС України Андрієм Сибігою заявив, що Франція підтримує «план перемоги» України, Париж готовий продовжувати допомагати Києву.

Читайте також: У НАТО поки немає консенсусу щодо запрошення України – представник адміністрації Байдена

Президент України Володимир Зеленський на засіданні Верховної Ради 16 жовтня представив пункти пропонованого ним «плану перемоги» України у війні з Росією. Він складається з п’яти публічних пунктів і кількох засекречених додатків. За словами президента, першим пунктом є запрошення України до НАТО.

Минулого тижня Зеленський представив цей план у Британії, Франції, Німеччині та Італії. Перед цим він представив «план перемоги» у США.

Форум

XS
SM
MD
LG