Доступність посилання

ТОП новини

На Хмельниччині через російську атаку постраждала дитина, її госпіталізували – влада


Сергій Тюрін додав, що сьогодні під час ранкової повітряної тривоги в межах області сили ППО знищили ще 4 російські цілі. Фото ілюстративне
Сергій Тюрін додав, що сьогодні під час ранкової повітряної тривоги в межах області сили ППО знищили ще 4 російські цілі. Фото ілюстративне

На Хмельниччині через російську атаку постраждала дитина, її госпіталізували, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

«Внаслідок атаки поранень зазнала 12-річна дитина. Він отримав рвану рану правого стегна та невідкладно був госпіталізований до лікарні», – написав він у телеграмі

Тюрін додав, що сьогодні під час ранкової повітряної тривоги в межах області сили ППО знищили ще 4 російські цілі.

Раніше місцевавлада повідомляла, що на Хмельниччині сьогодні вночі сили ППО збили вісім повітряних цілей, внаслідок російської атаки постраждала людина.

Вночі 27 серпня російські війська атакували регіони України. Повітряні сили ЗСУ попереджали про рух російських ракет та безпілотників на Старокостянтинів Хмельницької області, де поблизу міста розташований військовий аеродром.

Це сталося наступного дня після масштабної атаки РФ на Україну 26 серпня. За даними ДСНС, загинули семеро людей, зокрема, двоє померли у лікарні. Крім того, 47 осіб постраждало, у тому числі четверо дітей 2014, 2017 та 2024 року народження. Унаслідок масованої атаки на енергетичну інфраструктуру постраждали 15 областей України, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG