Доступність посилання

ТОП новини

Через сьогоднішню атаку РФ загинули четверо людей, ще 16 поранені – Зеленський


На фото наслідки російського ракетного удару по Кривому Рогу, унаслідок якого була частково зруйнована чотириповерхова будівля готелю, 27 серпня 2024 року
На фото наслідки російського ракетного удару по Кривому Рогу, унаслідок якого була частково зруйнована чотириповерхова будівля готелю, 27 серпня 2024 року

Унаслідок сьогоднішньої російської атаки по Україні загинули четверо людей,ще 16 поранені, повідомив президент Володимир Зеленський.

«Триває рятувальна операція на місцях влучань і падінь уламків в областях України, які були цієї ночі під російською атакою. На жаль, незважаючи на результативну роботу нашої протиповітряної оборони, четверо людей загинули та 16 постраждали», – йдеться у повідомленні у його телеграмі.

За даними Повітряних сил ЗСУ, війська РФ атакували 81 «Шахедом», а також крилатими, балістичними та аеробалістичними ракетами.

Про жертви та постраждалих внаслідок сьогоднішньої російської атаки повідомляли у Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській та Хмельницькій областях.

Попередньої доби, 26 серпня, російські військові здійснили одну з наймасштабніших атак на Україну за допомогою ударних дронів і крилатих ракет. За даними ДСНС, загинули семеро людей, зокрема, двоє померли у лікарні, 47 людей постраждали, у тому числі четверо дітей 2014, 2017 та 2024 року народження. Унаслідок масованої атаки на енергетичну інфраструктуру постраждали 15 областей України, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

У Повітряних силах зазначили, що 26 серпня війська РФ запустили по Україні 127 ракет та 109 ударних БПЛА. В результаті протиповітряного бою збито 201 повітряну ціль – 102 ракети та 99 ударних БПЛА.

Форум

XS
SM
MD
LG