Доступність посилання

ТОП новини

АРМА повідомило, у скільки оцінили вартість ТРЦ Gulliver у Києві


Бізнес-центр Gulliver, Спортивна площа, Київ, березень 2024
Бізнес-центр Gulliver, Спортивна площа, Київ, березень 2024

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів 11 жовтня повідомило про результати оцінки торговельно-розважального центру Gulliver у центрі Києва.

За повідомленням, оцінку АРМА надала раніше обрана компанія «Бізнес Консалтинг».

«Вартість ТРЦ Gulliver становить 7,6 мільярда гривень. Після обробки та зведення усієї інформації, підготовки тендерної документації, АРМА оголосить конкурс на відбір управителя ТРЦ Gulliver. Усі охочі зможуть взяти участь та позмагатися за можливість управляти одним із найбільших ТРЦ столиці», – заявляє агентство.

Також агентство додає, що чекає на результати оцінки 494 земельних ділянок «гірськолижного курорту» Боржава на Закарпатті. АРМА зазначає, що це перший випадок продажу землі за згодою власника.

Читайте також: АРМА отримало квартиру ексзаступника міністра оборони Росії: він намагався продати її за 1,5 млн доларів

У червні 2024 року Шевченківський районний суд Києва передав майно торговельно-розважального центру «Гулівер» бізнесмена Віктора Поліщука в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

У березні журналісти «Схем» (Радіо Свобода) опублікували розслідування, в якому розповіли про те, як структури бізнесмена Віктора Поліщука, який володіє «Гулівером» і мережею «Ельдорадо» і має родинні зв’язки з керівництвом Російської Федерації, протягом усього 2022 року не повертали борги державним банкам України, посилаючись на фінансові труднощі, і до них не було застосовано жодних штрафних санкцій. При цьому, в той же період компанії Поліщука скуповували елітні автомобілі на десятки мільйонів гривень, на яких, в тому числі, пересувається сам бізнесмен, подорожуючи за кордон.

Форум

XS
SM
MD
LG