Доступність посилання

ТОП новини

Російський удар по Антонівці: голова Херсонщини повідомляє про загиблу


Раніше місцева влада Херсонщини повідомила про російську атаку на Антонівку (ілюстраційне фото)
Раніше місцева влада Херсонщини повідомила про російську атаку на Антонівку (ілюстраційне фото)

Одна людина загинула внаслідок удару по Антонівці в Херсонській області, повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін 8 жовтня.

За його словами, наразі відомо про шістьох постраждалих місцевих жителів.

«На жаль, одна людина загинула. Наразі на місці працюють відповідні служби, які встановлюють особу загиблої», – заявив він.

Голова області додав, що до лікарні доправили чоловіків 53, 48 та 27 років, а також 42-річну жінку. У них вибухові травми, контузії та уламкові поранення, вони під наглядом лікарів.

Читайте також: Кількість поранених через удар по Харкову зросла до 21 – Синєгубов

Крім того, медики «швидкої» надали допомогу 46-річній жінці на місці.

Війська РФ 8 жовтня обстріляли з артилерії магазин в Антонівці на Херсонщині, будівля зазнала серйозних руйнувань, повідомила обласна військова адміністрація.

«Швидка» доставила до лікарні 48-річного чоловіка, який зазнав вибухову травму й ампутацію гомілки. Попередньо, є ще кілька постраждалих. Інформація уточнюється», – вказано у дописі.

Раніше місцева влада Херсонщини повідомила про російську атаку на Антонівку. Спершу було відомо про кількох постраждалих, із яких двох госпіталізували.

Читайте також: Місцева влада розповіла про наслідки атаки ударних БПЛА на Одещину

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG