Доступність посилання

ТОП новини

Корупціонери у лавах партії Зеленського, МСЕК та прокуратурі. Чи зможе влада очиститися?


У колишнього головного обласного прокурора Хмельниччини Олійника II група інвалідності, і ще у 50 прокурорів
У колишнього головного обласного прокурора Хмельниччини Олійника II група інвалідності, і ще у 50 прокурорів
  • Корупція у владних органах: хто виявиться «крайнім»?

Генеральний прокурор Андрій Костін звільнив Олексія Олійника з посади керівника Хмельницької обласної прокуратури на підставі його «заяви за власним бажанням».

У колишнього головного обласного прокурора Хмельниччини Олійника II група інвалідності, і ще у 50 прокурорів. II групу інвалідності може мати особа, яка не здатна до праці в звичайних виробничих умовах

Як повідомляє Офіс генпрокурора: триває службове розслідування щодо отримання інвалідності прокурорами Хмельницької обласної прокуратури.

  • Підозра народній депутатці у незаконному збагаченні

НАБУ і САП 16 жовтня повідомили про підозру в незаконному збагаченні чинній народній депутатці. Її дії кваліфікували як незаконне збагачення, повідомляє пресслужба НАБУ. За даними слідства, у 2021-22 роках вона набула у власність активи на суму понад 20 млн грн. За них депутатка, як йдеться у повідомленні, згодом придбала будинок на Одещині, в якому вона й проживає нині. Ім'я підозрюваної у НАБУ та САП не називають. Але за даними джерел Інтерфакс-Україна, йдеться про Ірину Кормишкіну, яка раніше мала прізвище Аллахвердієва із фракції «Слуга народу».

То чи зможе Володомир Зеленський та його Офіс подолати корупцію в органах влади?

Про це дивіться у програмі Свобода Live:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG