Доступність посилання

ТОП новини

Схід: армія РФ увійшла до Селидового і оточує Вугледар?


Увечері 28 серпня DeepState заявив про просування армії Росії в Новогродівці – фактично все місто вже захоплене агресором. Звідси йде пряма траса на Покровськ, до якого РФ залишилося близько 8 кілометрів.

Понад те, DeepState опублікував фото, на якому російські солдати встановили свій прапор на східних околицях Селидового – в районі промзони. Також Росія має успіхи навколо Вугледара – нещодавній прогноз аналітиків, що агресор спробує оточити місто, справджується.

Український Генштаб вранці 29 серпня звітував про 195 атак за добу – новий рекорд під час нинішнього літнього наступу Росії. Гаряче всього навколо Покровська – 66 штурмів, активні бої точаться навколо Курахового, Торецька, Куп'янська. Повідомлення аналітиків українське командування офіційно не коментувало.

Тим часом американський Інститут вивчення війни (ISW) повідомив із посиланням на російських військових блогерів, що наступ ЗСУ в Курській області нібито сповільнився – бо українські військові окопуються в надії утримати захоплене.

​Про це та інше йтиметься в ефірі Радіо Донбас Реалії. Дивіться наживо – о 16:30 на @Радіо Свобода:

XS
SM
MD
LG